Ταυτότητα

ουρανός
Η επιλογή του ονόματος – τίτλου ουρανός δεν έγινε τυχαία. Έχει αλληγορική σημασία.
Δεν είμαστε εκεί ψηλά, ούτε πετάμε στα σύννεφα.
Είμαστε εδώ στη γη μας και ατενίζουμε προς τα ψηλά.
Πατάμε γερά και βλέπουμε τα σύννεφα που εμποδίζουν το βλέμμα μας.
Θέλουμε τον ουρανό μας καθαρό και ξάστερο.

καθαρός ουρανός
Ο ουρανός ξεκινά την παρουσία του στο διαδίκτυο ως έκδοση που θα ανανεώνεται τακτικά.
Πρόκειται για μια προσπάθεια που σε αρχικό στάδιο είναι καθαρά ερασιτεχνική. Θα μπορούσε να είναι άλλη μια έντυπη έκδοση του αυτοαποκαλούμενου τοπικού τύπου της περιοχής με μοναδικό σκοπό ύπαρξης το κέρδος.
Φιλοδοξεί με κέντρο το Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας να παρουσιάσει και να φωτίσει από μια άλλη σκοπιά ό,τι συμβαίνει γύρω μας, να κριτικάρει και να σχολιάσει, να προβληματίσει και να ενώσει, να προτείνει και να ψυχαγωγήσει.
Απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet, στους Αγρινιώτες και τις Aγρινιώτισσες ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, με τους οποίους θέλει να επικοινωνήσει και να ανταλλάξει ιδέες κι απόψεις.

καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται
Ο ουρανός δεν έχει καμία απολύτως σχέση με πολιτικό κόμμα ελληνικό ή ξένο, ούτε με πολιτική οργάνωση ελληνική ή ξένη. Είναι όμως πολιτικοποιημένος.
Βασική αρχή της όλης προσπάθειας είναι η πίστη στην αλήθεια και τη ελευθερία έκφρασης, καθότι «όποιος συλλογάται ελεύθερα συλλογάται και καλά».
Επειδή η παρουσία του στο διαδίκτυο εξαρτάται από το μεράκι, το χρόνο και το πορτοφόλι μας, δε θα αποκρύψουμε τη γνώμη μας για κάποια λίγα τάλαρα, ούτε θα λιβανίσουμε όποιον δεν του αξίζει.

Μακάρι να τα καταφέρουμε!

Γιώργος Σουφλής

Αγρίνιο, 28 Νοεμβρίου 2000

Αρέσει σε %d bloggers: