Συνάντηση επαγγελματοβιοτεχνών Αγρινίου και Ναυπάκτου


Κοινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ μελών του Προεδρείου της Ομοσπονδίας και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας στα πλαίσια γνωριμίας και προσέγγισης των δύο Ομοσπονδιών του Νομού μας. Ήταν το πρώτο βήμα για από κοινού μελλοντική συνεργασία και δράση.
Μετά από μια πρώτη συζήτηση πάνω στα προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματοβιοτέχνες της ευρύτερης περιοχής της Ναυπάκτου και του Αγρινίου και με την ταυτόχρονη ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για τις απαιτούμενες συσπειρώσεις που επιβάλλει η δύσκολη επαγγελματικά. κοινωνικά. οικονομικά και πολιτικά σημερινή συγκυρία, δηλώθηκε η επιθυμία, η διάθεση, αλλά κυρίως η κοινή στόχευση, και των δύο ομοσπονδιών, με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης να αναπτύξουν κοινές δράσεις οι οποίες θα στηρίξουν και θα υπερασπιστούν τις ανάγκες των μελών τους.
Σε πρώτη φάση έχει διαμορφωθεί μία κοινή αντίληψη ότι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών αποτελεί τον πρωταρχικό μας στόχο.
Στις αμέσως επόμενες συναντήσεις οι οποίες προετοιμάζονται, η στόχευση είναι ο καθορισμός συγκεκριμένων δράσεων που θα υλοποιήσουν αυτή τη συνεργασία.