Marpessa smart luxury hotel: Επιχειρώντας με συναίσθημα σε ένα ανεξερεύνητο τουριστικά περιβάλλον


Εδώ και ενάμισι χρόνο λειτουργεί το ξενοδοχείο Marpessa, σε ένα ιστορικό κτίριο της πόλης του Αγρινίου, εξόχως ανακαινισμένο,  φέρνοντας μνήμες από την εμπορική  πολιτιστική κληρονομία της πόλης.
Το προσωπικό και η διοίκηση του ξενοδοχείου φροντίζει ώστε ο επισκέπτης να απολαμβάνει ένα αυθεντικό δείγμα της Αιτωλικής φιλοξενίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, την ευγένεια και το πηγαίο χαμόγελο.
Τα αυστηρά ποιοτικά κριτήρια κατασκευής και λειτουργίας, έφεραν στο Marpessa τέσσερις πολύ σπουδαίες διακρίσεις, με την έναρξη του 2015 και ενώ διανύει μόλις τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του.
Συγκεκριμένα από την 1/1/2015 το Marpessa αποτελεί μέλος της οικογένειας των Historic Hotels of Europe και της αντίστοιχης Ελληνικής οικογένειας Yades Greek Historic Hotels. Η Αιτωλοακαρνανία εκπροσωπείται πλέον με το Marpessa στα 600 περίπου Ιστορικά ξενοδοχεία της Ευρώπης.
Τον Φεβρουάριο 2015 στα πλαίσια της έκθεσης  «100% Hotelshow» που έγινε στο MEC Παιανίας, το Marpessa βραβεύθηκε στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό «100% Hotel Design Awards» με το ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο «Best City Hotel 2015», δηλαδή ως το καλύτερο ξενοδοχείο πόλης στην Ελλάδα, για τον συνολικό σχεδιασμό, ανάμεσα σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας.
Tο Μάρτιο το πλέον αναγνωρίσιμο site ξενοδοχειακών κρατήσεων booking.com βράβευσε το Marpessa με ειδική τιμητική πλακέτα, για την πολύ υψηλή βαθμολογία που έχει καταφέρει μόλις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του  9,6 /10, την υψηλότερη στην περιοχή.
Ακόμη, τον Μάιο 2015, ο ταξιδιωτικός ισότοπος Tripadvisor.com απένειμε στο Marpessa Smart Luxury Hotel το Πιστοποιητικό Αριστείας για το 2015. Αυτό το επίτευγμα είναι άμεσο αποτέλεσμα των εξαιρετικών κριτικών που λαμβάνει συνεχώς  το ξενοδοχείο από τους επισκέπτες.
Τέλος, το Marpessa πλέον συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό» με στόχο την ανάδειξη τοπικών  παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών.
«Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε νέους επισκέπτες Έλληνες και ξένους στο Marpessa, για να προβάλλουμε την πόλη, την ιστορία της και την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας με τον τεράστιο φυσικό, αρχαιολογικό και θρησκευτικό της πλούτο και τις ποικίλες δυνατότητες για δραστηριότητες αναψυχής που προσφέρονται.» ανέφερε η κυρία Πιστιόλα Μαριάννα, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.
Ο κύριος Πιστιόλας Κωνσταντίνος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, πρόσθεσε «Το Marpessa έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας, για την διοργάνωση εκδρομών -ταξιδιών – σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα – και έχει σαφή πρόθεση συνεργασίας με αντίστοιχες επιχειρήσεις της περιοχής καθώς και με τους τοπικούς φορείς, με σκοπό να γίνει το Αγρίνιο, και κατ΄επέκταση η Αιτωλοακαρνανία, τουριστικός προορισμός«.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι σε όλη αυτή την επιτυχία του project «Marpessa» συνέβαλε  σημαντικά η αμέριστη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Historic Hotels of Europe
Για την ένταξη ενός ξενοδοχείου στο δίκτυο των Ιστορικών Ξενοδοχείων της Ευρώπης –  Historic Hotels of Europe, απαιτείται η λειτουργία του ξενοδοχείου σε ένα κτίριο ιστορικής σημασίας με ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά,  με φιλοσοφία λειτουργίας την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου, και την πιστοποίηση από το δίκτυο Historic Hotels of Europe της πολύ ποιοτικής παροχής υπηρεσιών.

Πρόγραμμα Ελληνικό Πρωινό
Είναι ένα πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), το οποίο έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται μεθοδικά από το 2010 με βασικό σκοπό τον εμπλουτισμό του Πρωινού, που προσφέρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με αγνά και μοναδικά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της κάθε περιοχής της Ελλάδας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τ2641047500 Φ2641047552
welcome@marpessa.gr www.marpessa.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ
Κα Πιστιόλα Μαριάννα, Διευθύνων Σύμβουλος
Τ 6974040004
Κα Γεροπούλου Αλεξάνδρα
Τ 2641047500

Advertisements