Ιδρύθηκε Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με έδρα τις Φυτείες


Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΦυτειώνΣτη δύσκολη και πρωτοφανή πολιτική συγκυρία για τη χώρα και το λαό μας, πολίτες του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Φυτειών ίδρυσαν Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με έδρα τις Φυτείες. Στην ιδρυτική συνέλευση της Ο.Μ. παρευρέθη κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αιτωλοακαρνανίας.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ως η πολιτική δύναμη που αγωνίζεται για την πλήρη ανάκτηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας, για τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών και την έξοδο της ελληνικής κοινωνίας από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση των τελευταίων μνημονιακών ετών, ενώνει την μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων.
Η Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φυτειών, αποτελούμενη από νέους κατά το πλείστον πολίτες, αγωνίζεται για την ανάσχεση του κατήφορου που περιήλθε η περιοχή μας και τη δρομολόγηση μιας νέας προοπτικής για την τοπική μας κοινωνία, στο πλαίσιο μια συνολικής εκκίνησης της χώρας.
Κατά την ιδρυτική γενική συνέλευση, ομόφωνα ορίστηκε πενταμελής Συντονιστική Επιτροπή (Γραμματεία) αποτελούμενη από τους: Ζανιά Δημητρη, Σαλτογιάννη Χρήστο, Μπέτση Γιάννη, Χατζηζαφειρίου Νατάσσα και Γκούμα Σταύρο.
Ομόφωνα ορίστηκε Συντονιστής (Γραμματέας) ο Ζανιάς Δημήτρης και Αναπληρωτής Συντονιστής (Γραμματέας) ο Σαλτογιάννης Χρήστος.