Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα και Χρ. Σπίρτζη


Συνάντηση Απ. Κατσιφάρα και Χρ. ΣπίρτζηΤην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στην επικράτεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μετά την πρόσφατη κακοκαιρία, έθεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στο επίκεντρο συνάντησης που είχε με τον νέο αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.
Ο Περιφερειάρχης μετέβη στο Υπουργείο και συναντήθηκε με τον κ. Σπίρτζη και τον ενημέρωσε για τις πλημμύρες, τις κατολισθήσεις, τις ζημιές στο οδικό δίκτυο καθώς και τα λοιπά σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε πολλά σημεία Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.
«Σας ζητούμε να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας εκθέτοντας στον αναπλ. Υπουργό την κατάσταση από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης έθεσε στον Χρήστο Σπίρτζη το θέμα ολοκλήρωσης των αυτοκινητοδρόμων της Ολυμπίας και της Ιόνιας Οδού, του σιδηροδρόμου και των μεγάλων αναπτυξιακών έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
«Είναι απαίτηση των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας να τρέξουν και να ολοκληρωθούν τα έργα των δύο αυτοκινητοδρόμων, όπως έχει υπογραφεί η σύμβασή τους από τη Βουλή» υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.
Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας προσκάλεσε τον νέο αναπληρωτή Υπουργό Χρ. Σπίρτζη να επισκεφθεί την Δυτική Ελλάδα και τα μεγάλα οδικά, σιδηροδρομικά και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος έργα που είναι σε εξέλιξη και υλοποιούνται και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, μία πρόσκληση την οποία και απεδέχθη και σύντομα ο αναπλ. Υπουργός θα βρεθεί στην Περιφέρεια.

Advertisements