Δυναμικά με τον Σαλμά


Προεκλογική ομιλία Σαλμά στο Αγρίνιο (1) Την κεντρική  προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο πραγματοποίησε ο πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μάριος Σαλμάς στον κατάμεστο από κόσμο κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Σαλμάς αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, κάνοντας ιδιαίτερηΠροεκλογική ομιλία Σαλμά στο Αγρίνιο μνεία στις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν, ώστε η χώρα να βγει από το αδιέξοδο. Επίσης, τόνισε τις ασάφειες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τον κίνδυνο να μπει η χώρα σε νέες περιπέτειες από τέτοιου είδους πολιτικές.
Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του στο σημαντικό έργο που επιτεύχθηκε στο Υπουργείο Υγείας όπως οι μειώσεις δαπανών, η μείωση στις τιμές των φαρμάκων και ο εξορθολογισμός του τομέα της δημόσιας Υγείας.
Στην ομιλία παρευρέθηκαν και οι τρεις δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας που είχαν τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος και ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνστανταράς, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Σαλμά.

Advertisements