Συνεχίζει δυναμικά ο Κοντονάσιος


Συνεχίζει δυναμικά ο Κοντονάσιος (1) Συνεχίζει δυναμικά ο Κοντονάσιος (2)Συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Σωτήρης Κοντονάσιος.
Το προηγούμενο διήμερο με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου βρέθηκε τόσο στην πόλη της Αμφιλοχίας όσο και στην Κατούνα όπου συμμετείχε στον εορτασμό του πολιούχου έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές αλλά και να συνομιλήσει με τους κατοίκους των δυο περιοχών.
Τις προηγούμενες ημέρες από κοινού με συνυποψήφιες-συνυποψήφιους και κλιμάκια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. περιόδευσαν σε χωριά του Δήμου Μεσολογγίου και χθες βρέθηκε στην πόλη της Ναυπάκτου όπου είχε συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο κ. Τ. Λουκόπουλο αλλά και παραγωγικούς φορείς της Ναυπακτίας.
Ο κ. Κοντονάσιος αν και γνώστης της πραγματικότητας και της εγκατάλειψης που επικρατεί στην Αιτωλοακαρνανία, η οποία οφείλεται στην απαξίωση που έδειξαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις για τον μεγαλύτερο νομό της χώρας, με αφορμή τις περιοδείες του προσπαθεί να καταγράψει ένα – ένα τα προβλήματα σε όλο το γεωγραφικό πλάτος του νομού!
Σε όλες τις περιοδείες το κλίμα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο για πολιτική ανατροπή με νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Γενάρη.

Advertisements