Συνάντηση μελών και φίλων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Αμφιλοχία


Συνάντηση μελών και φίλων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην ΑμφιλοχίαΠραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ η συνάντηση μελών και φίλων του Κινήματος Δημοκρατών – Σοσιαλιστών στην πόλη της Αμφιλοχίας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ουσιαστικός διάλογος ενώ παρέστησαν και παρενέβησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας Βάσω Καραγκούνη, Φωτεινή Ζαμπάτη, Αθ. Κατερινόπουλος, Γιώργος Κόκκαλης, Γιάννης Μπέκος, Παύλος Μοσχολιός και Αθ. Τορουνίδης.
Προηγήθηκε εισήγηση από τον Αλέκο Φαφούτη σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, το διακύβευμα των εκλογών αλλά και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το Κίνημα, καθώς και την αναγκαιότητα που οδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου στην ίδρυση του. Παράλληλα τονίστηκε η ποιότητα του ψηφοδελτίου, που συνδυάζει την εμπειρία με το νέο και εκφράστηκε η αισιοδοξία για την επιτυχή έκβαση του αγώνα και την εκπλήρωση των αρχικών στόχων του νέου πολιτικού κινήματος «που «ήρθε για να μείνει», όπως τόνισε ο κ. Φαφούτης. Τα μηνύματα άλλωστε είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι συναντήσεις Δικτύων Αυτοοργάνωσης στους δήμους της Αιτωλοακαρνανίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.
Αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Nafs της Ναυπάκτου στις 6 μ.μ.

Advertisements