Στο «Χαμόγελο του παιδιού» ο Τραπεζιώτης


Στο «Χαμόγελο του παιδιού» ο ΤραπεζιώτηςΗ Επιτροπή Πολιτισμού της Αυτοδιοικητικής Παράταξης «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ», πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Τ.Κ Καλυβίων.
Τα μέλη της παράταξης ξεναγήθηκαν στον άριστα διαμορφωμένο για τη φιλοξενία παιδιών χώρο του »Χαμόγελου», όπου φιλοξενούνται κακοποιημένα και παραμελημένα από τις οικογένειές τους παιδιά.
Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης, κ. Δημήτρη Τραπεζιώτη για το καθημερινό τους λειτούργημα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οργανισμός, αλλά και για τη χαρά που εισπράττουν όταν πετυχαίνουν τον βασικό καθημερινό τους στόχο: Να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο.
Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη σημασία που έχουν για τα παιδιά τα δώρα τις ημέρες των εορτών, οι επισκέπτες φρόντισαν να γεμίσουν χαρά όλα τα παιδικά προσωπάκια, χαρίζοντάς τους δώρα και παιχνίδια.
Εκφράζουμε τον θαυμασμό μας και δηλώνουμε υποστηρικτές αυτού του Εθελοντικού – Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, που έχει ως κύριο μέλημά του να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Advertisements