Μοσχολιός: «Τολμάμε παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε»


Μοσχολιός «Τολμάμε παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε»Στην πρώτη οργανωτική συνάντηση του Δικτύου Αυτοοργάνωσης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αγρινίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, έδωσε το παρών ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.
Στην ομιλία του ο κ. Μοσχολιός διέψευσε τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν το «Κίνημα» να μένει εκτός Βουλής, δηλώνοντας πως «την πραγματική δημοσκόπηση θα την δείξει στην κάλπη ο λαός».
Ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου, εκτός των άλλων, είπε πως «και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου το 1974, ως νέο Κίνημα τότε, δεχόταν τις επιθέσεις του συστήματος, αλλά άντεξε και θριάμβευσε. Τολμάμε παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε».
Εξάλλου, ο κ. Μοσχολιός, ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη μνεία στους νέους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του Κινήματος στο νομό, εξαίροντας το ήθος τους και ζητώντας από τους παρευρισκόμενους να τους στηρίξουν, γιατί αυτοί θα είναι οι συνεχιστές της δράσης του Κινήματος.

Advertisements