Περιοδεία Ευ. Παπαγεωργίου στο Αγρίνιο


Παπαγεωργίου ΕυάγγελοςΌ υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ευάγγελος Παπαγεωργίου επισκέφθηκε την πόλη του Αγρινίου το διήμερο 10/01 και 11/01/2015 και συζήτησε με απλούς πολίτες και τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο και την καθημερινότητά του κόσμου.
Διαπιστώθηκαν τεράστιες ελλείψεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου, αφού δεν υπάρχουν ιατροί με τις ειδικότητες του παιδίατρου και του καρδιολόγου, ενώ ο μαγνητικός τομογράφος δεν χρησιμοποιείται και σαπίζει στην αποθήκη.
«Ή ανεργία, η υποαπασχόληση, το κλείσιμο των επιχειρήσεων και η καταστροφή της αγροτικής παραγωγής είναι σημαντικά προβλήματα που οδηγούν δυστυχώς τους νέους μας στην μετανάστευση», κατέληξε σε δηλώσεις του ο κ. Παπαγεωργίου φεύγοντας από τη πόλη για την συνέχιση της περιοδείας του.
Το βράδυ της Κυριακής 11/01/2015 ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε στις στο Δελτίο Ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού «ΑΧΕΛΩΟΣ» για την οικονομία και τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ενόψει των εκλογών της 25/01/2015.