Απώλεια μνήμης


logo ΣΥΡΙΖΑΟ Γραμματέας της Οργάνωσης Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγρινίου Ευάγγελος Μπίτας με αφορμή την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Αγρίνιο και την ομιλία του προς τους συμπολίτες μας, θέλησε να παρατηρήσει ό, τι τον ενόχλησε.
Φαίνεται όμως να θέλει να αγνοεί πολλά για το κόμμα στο οποίο ανήκει. Ας σκεφτεί λοιπόν μόνο μερικά επώνυμα του κόμματός του: Π. Κουρουμπλής, Αντ. Κωτσακάς, Αλ. Μητρόπουλος, Λ. Κατσέλη, Ρ. Μακρή, Θ. Τζάκρη, αλλά και τόσα σε τοπικό επίπεδο… μιας και το μέλλον ξεκίνησε… μόλις πρόσφατα…
Φυσικά όλοι και όλα κρίνονται στην πορεία και στην πράξη… ακόμα και η απώλεια μνήμης.

Με δυσκολία και έκπληξη είδα και διάβασα την ομιλία του Γ.Α.Π. προσπαθώντας να καταλάβω τι το καινούριο και διαφορετικό θα μπορούσε να πει ο άνθρωπος που σηματοδότησε και οδήγησε την χώρα σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.
Στις φωτογραφίες δε είδα όλους αυτούς τους κομματάρχες «αυλικούς», παράγοντες που η ιστορία τους ξεπέρασε, που διαχειρίστηκαν την εξουσία στο Νομό ως «γαιοκτήμονες», ανίκανοι φυσικά να καταλάβουν πως η ιστορία τους ξεπέρασε, πως δεν έχουν πια τίποτα να πουν, τίποτα να δώσουν!!!
Αλήθεια, ρώτησαν ποτέ αυτούς που τόσα χρόνια εκμεταλλεύονταν, τους απλούς ψηφοφόρους δηλαδή αν τόσα χρόνια είχαν δουλειά, αν μπορούσαν να ζεσταθούν, αν μπορούσαν να σπουδάσουν τα παιδιά τους, αν έχαναν τα σπίτια τους σε αναίσχυντους πλειστηριασμούς.
Όχι γιατί όντας βολεμένοι αλλά ανίκανοι σε θώκους εξουσίας, δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους, τι συνέβαινε στα σπίτια των ανθρώπων, των ψηφοφόρων τους.!!!
Και τώρα μέσω του Γ.Α.Π. προσπαθούν να γαντζωθούν στην εξουσία. Προσπαθούν με τον , άνθρωπο ο οποίος ανακάλυψε μετά από πέντε χρόνια τραγωδίας ότι έγιναν αδικίες, αφού οδήγησε την χώρα σε οικονομική υποδούλωση, αφού στήριξε όλα τα μνημόνια μέχρι σήμερα, αφού τα «δίδαξε» όλα αυτά σε Πανεπιστήμια του Κόσμου, έρχεται τώρα και «προσφέρει» λύτρωση, «προσφέρει» ελπίδα, «προσφέρει» την επόμενη μέρα, προσφέρει αλλαγή!!!!!!
Ζητώ από τους ανθρώπους που παραβρέθηκαν σε αυτό το πανηγύρι για συναισθηματικούς λόγους, να στοιχηθούν με την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, να σκεφτούν σοβαρά το μέλλον το δικό τους αλλά κυρίως των παιδιών τους.
Συμπερασματικά, ο μόνος λόγος που μπορώ να κατανοήσω για την δημιουργία αυτού του μορφώματος είναι το «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών με τους συντρόφους τους στο ΠΑΣΟΚ και την ανησυχία τους μήπως και ελεγχθούν στην έρευνα για το κατάντημα της χώρας μας.
Άρα το μόνο που έχω να πω είναι ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα σήμερα (2015) μιας και ξεκίνησε ως τραγωδία το 2009!!!
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί:
– Ότι το μέλλον ξεκίνησε.
– Ότι ήρθε η ώρα του ελληνικού λαού να πάρει την ελπίδα στα χέρια του και να αποφασίσει.

Advertisements