Το ψηφοδέλτιο της Χ.Α.


logo ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΤα ψηφοδέλτια της Εθνικιστικής Νίκης της 25ης Ιανουαρίου σε όλη την ελληνική επικράτεια, είναι πανέτοιμα, στελεχωμένα από έντιμους Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.
Καταξιωμένοι επιστήμονες, Αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργάτες, αγρότες, καθηγητές, ιατροί, δικηγόροι και άνεργοι συγκροτούν ένα αδιάρρηκτο Εθνικό Τείχος απέναντι στον ανθελληνισμό και στο ραγιαδισμό της ψοφοδεξιάς και της αριστεράς.
Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής, αντικατοπτρίζουν την απρόσκοπτη συνέχιση του Εθνικού Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία, και αποτελούν την απάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην σαπίλα των κομμάτων του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, εκφράζοντας την Θέληση των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη!
Μακριά από ψευτοδιλήμματα και δισταγμούς, ο Ελληνικός Λαός απαντά στους πολιτικούς απατεώνες του αντεθνικού Καθεστώτος: Οι Έλληνες στην εξουσία – Οι κλέφτες στη φυλακή!
Λευτεριά στην Πατρίδα – Ψήφο στη Χρυσή Αυγή!

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Ζευγίτης Δημήτριος, Φυσικός Μέσης Εκπαίδευσης
Καραπάνου – Γιολδάση Νίκη, Αγρότισσα
Κατσαρού Σιδέρη Κλεοπάτρα, Διακοσμήτρια
Κολοκυθάς Γεράσιμος, Επιχειρηματίας
Κοτσαύτης Παναγιώτης, Μηχανολόγος
Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος, Αγρότης, Βουλευτής
Οικονομόπουλος (Μουχτούρης) Άγις, Εναλλακτικός θεραπευτής
Ρήγας Χρήστος, Ελεύθερος επαγγελματίας, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδος με την Ελληνική Αυγή
Τσώλου – Ντάικου Αθηνά, Λογίστρια

Advertisements