Στο Αγρίνιο ο Κατσιφάρας


 Στο Αγρίνιο ο Κατσιφάρας 27122014_1Τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους πολίτες για διάφορα ζητήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν, αλλά και να ανταλλάξει ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας που βρέθηκε το Σάββατο στο Αγρίνιο.
Ο κ. Κατσιφάρας, μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά και τους ΑντιπΣτο Αγρίνιο ο Κατσιφάρας 27122014_2εριφερειάρχες Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκο Υφαντή και Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρα, καθώς και Περιφερειακούς Συμβούλους της Αιτωλοακαρνανίας, έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνάντησαν συμπολίτες μας και επισκέφθηκαν αρκετούς επαγγελματίες στα καταστήματά τους.
Μαζί τους συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και για σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινή διαβίωσή τους εν μέσω κρίσης.
Ο Περιφερειάρχης, ευχήθηκε σε όλους να έχουν καλές γιορτές και το 2015 να είναι ένα έτος που θα φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.