Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε οικία αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.


Εκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε οικία αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, ο οποίος αποτελείτο από δύο γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, στην πυλωτή πολυκατοικίας στο Αγρίνιο, όπου διαμένει ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας.
Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό μπροστά από το αυτοκίνητο ταξιάρχου Φώτη Τσόλκα, ο οποίος υπηρετεί στην Πάτρα, ως βοηθός του γενικού αστυνομικού διευθυντή Δυτικής Ελλάδας.
Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή και από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο ΙΧ του αξιωματικού, αλλά και αναστάτωση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του παλαιού δημοτικού νοσοκομείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη στιγμή της έκρηξης ο αξιωματικός της Αστυνομίας δεν βρισκόταν στο σπίτι του, αλλά ήταν εκεί μέλη της οικογένειάς του. Αμέσως μετά την έκρηξη, έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία από την περιοχή.
Παράλληλα, μέσα από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών.

Advertisements