Στη Ναύπακτο η Σταρακά


Στη Ναύπακτο η ΣταρακάΕπίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Ναύπακτο πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.
Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα τμήματα Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και το Κτηνιατρείο στην Ναύπακτο, και υπήρξε γόνιμη επαφή με τις διευθύνσεις και τα στελέχη των υπηρεσιών.
Την κ. Σταρακά συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της ΠΔΕ, Γιάννης Μέγκας, ο Διευθυντής Μεταφορών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αθανάσιος Αλεξόπουλος, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεωργία Πλώτα, ο Διευθυντής Προσωπικού Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Καπλάνης και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Κρίνης.
Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο, όπου υπήρξε ενημέρωση και συνεργασία πάνω στα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ναυπακτίας.
Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και η σύσκεψη περιελάμβανε θέματα σχεδιασμού, οδοποιίας, λειτουργίας των υπηρεσιών αλλά και αναπτυξιακών προοπτικών για την ευρύτερη περιοχή.