Κάλεσμα για συγκρότηση παράταξης ΡΙΣΚ.ΕΒΕ Αιτωλοακαρνανίας


Επαγγελματίες – Έμποροί – Βιοτέχνες
Συνάδελφοι η ζωή μας τα τελευταία χρόνια της κρίσης γέμισε με αγωνία και απόγνωση. Το αύριο φαντάζει χειρότερο από το σήμερα. Ζούμε χωρίς αξιοπρέπεια. Πάνω από 230.000 επιχειρήσεις κλείσανε και αφήσανε στο δρόμο περισσότερο από 1.000.000 άνεργους. Εφιάλτης μας έχει γίνει η απειλή τους, ότι θα μας πάρουν τα σπίτια, ότι θα μας κλείσουν φυλακή….
Ποιοί είναι αυτοί;
Που μας φορολογούν με 26% από το πρώτο ευρώ. Που μας τιμωρούν με πρόστιμα φωτιά. Που μας θέλουν όλες τις Κυριακές ανοιχτά σε ένα μάταιο κυνήγι του πελάτη. Που δεν μας παρέχουν γιατρούς και φάρμακα και ταυτόχρονα μας οδηγούν με χειροπέδες στη φυλακή, για οφειλές σον ασφαλιστικό φορέα. Που στέγνωσαν την αγορά συντηρώντας τους τραπεζίτες ‘’ζόμπι΄΄. Που μετατρέπουν τις συντάξεις σε βοηθήματα επαιτείας που ξενιτεύουν τα παιδιά μας στους πέντε ανέμους.
Έχουν ονοματεπώνυμο
Είναι όλοι αυτοί που κυβερνάνε όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης και μας σώζουν κάθε μέρα και χειρότερα.
Θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;
Εμείς που βλέπουμε ότι η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο, νοιώθουμε την ανάγκη οργάνωσης, συντονισμού και παρέμβασης σε κοινωνικό και συνδικαλιστικό επίπεδο.
Παίρνουμε σήμερα την πρωτοβουλία για την δημιουργία στο νομό μας ενός Ριζοσπαστικού Συνδικαλιστικού Κινήματος των ΕΒΕ (ΡΙΣΚ.ΕΒΕ) μιας ανεξάρτητης συνδικαλιστικής κίνησης που θα έχει στόχο τον συντονισμό και την παρέμβασή μας σε όλο τον χώρο των ΕΒΕ (Εμπορικοί Σύλλογοι-ομοσπονδίες -κλαδικά σωματεία-Επιμελητήρια-ΓΣΕΒΕ-ΕΣΕΕ).
Συνάδελφε
Όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε την καταστροφή, να ορίσουμε την ζωή και το μέλλον μας εμείς.
Σε καλούμε την Τετάρτη 10 Δεκέμβρη στις 6,30 μ.μ. στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου στο Αγρίνιο.

Advertisements