Συνάντηση Διδασκάλου με Σαλμά και Τζαβάρα


Συνάντηση Διδασκάλου με Σαλμά και ΤζαβάραΣυνάντηση εργασίας με τους τέως υπουργούς και βουλευτές, Ηλείας, Κώστα Τζαβάρα και Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά είχε, σήμερα το μεσημέρι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Γιώργος Διδασκάλου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων, όπως αυτά της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, της λειτουργίας των Γ.Ο.Ε.Β., της ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα, όπως και δράσεις που αφορούν τη διαχείριση και την προστασία του περιβάλλοντος.
«Η συνεργασία με τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και ιδιαίτερα με τους δύο πρώην υπουργούς, των οποίων η πολύχρονη εμπειρία τους είναι τεράστια, είναι πάντα χρήσιμη, εποικοδομητική και απαραίτητη, προς την κατεύθυνση της ανάδειξης και επίλυσης των προβλημάτων των περιοχών τους. Πάντα επιζητούμε τέτοιες συνεργασίες, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελούν οι βουλευτές και τη στήριξή τους στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Διδασκάλου.

Advertisements