Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης


logo_Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής ΜεταρρύθμισηςΗ Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ.) έκανε την σήμερα την επίσημη παρουσίαση της με πάνω από 350 άτομα στο Athens Ledra Hotel.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρωτεργάτης της Ε.Δ.Ε.Μ., διακεκριμένος δικηγόρος κύριος Απόστολος Πόντας.
Στην αρχή της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ο σκελετός της πρότασης του νέου πολιτικού φορέα ο οποίος θα πρωτοστατήσει σε μια εκ βάθρων ανασύσταση της χώρας μέσω της Διοικητικής και Συνταγματικής μεταρρύθμισης που προτείνει. Σκοπός αυτής της αναδιάρθρωσης είναι η θεμελίωση ενός κράτους αποκεντρωμένου, λειτουργικού και προοδευτικού.
Όπως επεσήμανε ο κύριος Κωστής Παπαγιαννάκης, η αλλαγή θα πρέπει να είναι καθολική σε όλους τους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης και της πολιτικής πραγματικότητας, καθώς οτιδήποτε λιγότερο δε θα επιτρέψει να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα προόδου και ανάπτυξης.
Αναλύθηκε διεξοδικά ο τομέας της διοικητικής μεταρρύθμισης μιας και αποτελεί τη βάση της μεταρρύθμισης που προτείνει η Ε.Δ.Ε.Μ.
Ο κύριος Απόστολος Πόντας με λόγο μεστό, καινοτόμο πολιτικά αλλά συνάμα ανθρώπινο ανέλυσε τις αξίες που διέπουν το πρόγραμμα της Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ.) και επεσήμανε πως υπάρχει ένα ιδεολογικό κενό στο μεσαίο χώρο που πρέπει να καλυφθεί μιας και οι υπάρχουσες πολιτικές και τα προγράμματα των κομμάτων κινούνται σε κατευθύνσεις είτε ακροαριστερές είτε ακροδεξιές. Αυτό ακριβώς το κενό έρχεται να καλύψει η Ε.Δ.Ε.Μ.
Τις επόμενες ημέρες η Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (Ε.Δ.Ε.Μ.) θα επισκεφτεί αρκετούς νομούς της χώρας για την ενημέρωση των συμπολιτών μας πάνω στις αρχές και το πρόγραμμα του κόμματος ενώ το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το ιδρυτικό της συνέδριο.

Advertisements