Για το Νοσοκομείο


Νοσοκομείο ΑγρινίουΤο σωματείο «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ», σε συνέχεια της πρωτοβουλίας που είχε πάρει για την διοργάνωση του μηχανοκινήτου κομβόι για τα νοσοκομεία Αγρινίου-Μεσολογγίου, σε συνεργασία με τους φορείς του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, καλεί ξανά τους φορείς και των 2 πόλεων, την Tετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.00 στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ (Διαλέτη 7) σε συνάντηση για συζήτηση και συντονισμό των εξής προτάσεων:
1. Να μεταβούν μαζί με τον Δήμαρχο Αγρινίου στην Αθήνα, όσοι εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων, Σωματείων, όλων των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Συνδικαλιστικών οργάνων, Παρατάξεων Δημοτικών Συμβουλίων, Κινημάτων και Συνελεύσεων, αλλά και κάθε ενεργός πολίτης που επιθυμεί να αγωνιστεί μαζί μας ενάντια στην υπολειτουργία και το ενδεχόμενο κλείσιμο των 2 νοσοκομείων, στην επικείμενη επίσκεψη του Δημάρχου στον Υπουργό Υγείας, όποτε αυτή καθορισθεί. Να ζητηθεί η συνδρομή του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας,για το θεμα της μετάβασης με ναυλωμένα λεωφορεία.
Να προταθούν, εφόσον απαιτείται, συμπληρωματικά αιτήματα στο ήδη συμφωνημένο από την πλειοψηφία των Φορέων, κείμενο με τα έως τώρα 10 αιτήματα.
2. Ως άμεση συνέπεια της πιο πάνω κίνησης, να διερευνηθεί η δυνατότητα διοργάνωσης κεντρικής εκδήλωσης στην πόλη του Αγρινίου από όλους τους πιο πάνω εμπλεκόμενους Φορείς, με σκοπό την ενημέρωση, αφύπνιση, αλλά και συμμετοχή όλης της τοπικής κοινωνίας, για την διάσωση και των 2 νοσοκομείων.
Αναμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις για τον τόπο, χρόνο, αλλά και τον τρόπο δράσης για την επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.
Στην συνάντηση αυτή της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου, εκτός και πέρα από όσους συμμετείχαν στις προηγούμενες 2 συζητήσεις, μπορούν να παρευρεθούν και όσα σωματεία, σύλλογοι, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα, φορείς, παρατάξεις των Δημοτικών Συμβουλίων, κινήματα και συνελεύσεις, που για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή τους, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν έως τώρα, καθώς και όσοι αναγνώστες της παρούσας πρόσκλησης που δεν κατέστη δυνατόν να τους συμπεριλάβουμε στον πίνακα των αποδεκτών.

Advertisements