Σύσκεψη στο εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού


Σύσκεψη στο εργοτάξιο της Ιόνιας ΟδούΣύσκεψη πραγματοποιήθηκε  στο Εργοτάξιο Αμβρακίας – Ιόνια Οδός, πλησίον εργοστασίου της Knauf, παρουσία του Υπουργού ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην οποία συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Στη συνάντηση εργασίας εξετάστηκε η πορεία εκτέλεσης έργων ζωτικής σημασίας για το δήμο Αγρινίου, όπως η σύνδεση της Ιόνιας οδού με τον κόμβο Ε65 – ΠΑΘΕ ( Πλατυγιάλι, Ιόνια, Αγρίνιο, Καρπενήσι, Λαμία), όπου τμήμα αυτού αποτελεί και η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.
«Ο μεγαλύτερος δήμος του νομού δεν αντέχει άλλο την απομόνωση. Θα πρέπει άμεσα το έργο να υλοποιηθεί αφού η ολοκλήρωση του θα μετατρέψει το Αγρίνιο σε σημαντικό εμπορικό και μεταφορικό κόμβο της Δυτικής Ελλάδας. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς ξεκινά το νέο ΕΣΠΑ ενώ υπάρχει ταύτιση απόψεων και με τους γειτονικούς νομούς» επισήμανε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αγρινίου.
Ο κ. Παπαναστασίου κάλεσε τον Υπουργό να επισκεφθεί το Αγρίνιο ενώ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την σύσκεψη, αφού ο κ. Χρυσοχοΐδης συμφώνησε στην αναγκαιότητα του έργου και προγραμματίστηκε από την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει η «έναρξη» των ενεργειών που απαιτούνται προκειμένου το έργο να υλοποιηθεί άμεσα.

Advertisements