Θετικά αποτελέσματα για μαθητές του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου


Εικαστικό Εργαστήρι Δήμου ΑγρινίουΤο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιτυχία των μαθητών του τμήματος γραμμικού / ελευθέρου σχεδίου και την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της πρώτης τους επιλογής. Αναλυτικά, 9 από τους 10 συνολικά υποψηφίους που διαγωνίσθηκαν, πέτυχαν την εισαγωγή τους:
2 στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Θεσσαλονίκη
1 στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πάτρα
1 στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Βόλος
1 στη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Χανιά
1 στη σχολή Design, Μηχανικών σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, Σύρος
1 στη σχολή Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης & Σχεδιασμού Αντικειμένων, Αθήνα
2 στη σχολή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, Ιωάννινα

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους, ευχές για δημιουργικά χρόνια στην σπουδαστική και επαγγελματική τους πορεία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τις διδάσκουσες των τμημάτων σχεδίου και τον καλλιτεχνικό δ-ντη του Εικαστικού Εργαστηρίου προς τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους σε ένα τολμηρό εγχείρημα που, κόντρα στα κακώς κείμενα των καιρών μας, προσπαθεί να δώσει σε όλους τους νέους δικαίωμα στην εκπαίδευση, στη γνώση, στην τέχνη, να θέσει στόχους και προβληματισμούς για την κοινωνία του αύριο. Μέσα από τη χαρά τους νοιώθουμε κι εμείς ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι.
Η έκθεση με έργα των παιδιών της περασμένης χρονιάς θα παρουσιαστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν – ειδικά για φέτος – στα μέσα Οκτωβρίου, σε νέο χώρο, κατάλληλα διαμορφωμένο, στο κέντρο της πόλης.
Η έναρξη εγγραφών θα ανακοινωθεί το αμέσως προσεχές διάστημα.