Συνάντηση μελών της «Λαϊκής Συνέλευσης – Ανυπότακτο Αγρίνιο» με το Σύλλογο εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου


logo_Ανυπότακτο ΑγρίνιοΠραγματοποιήθηκε το απόγευμα συνάντηση ενημέρωσης και συζήτησης στα γραφεία του Συλλόγου των εργαζομένων στο Δήμο Αγρινίου, ανάμεσα στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και μελών της «Λαϊκής Συνέλευσης – Ανυπότακτο Αγρίνιο». Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν όλα τα κρίσιμα και σοβαρά ζητήματα, των υπαλλήλων του Δήμου και του φορέα.
Τα μέλη της Συνέλευσης ενημερώθηκαν καταρχάς για τα προβλήματα των εργαζομένων και τις συνθήκες γαλέρας, που σχεδιάζουν και υλοποιούν οι κυβερνητικές πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων, καθώς και οι τρόποι αντίστασης, που μπορούν να αναληφθούν, για την αντιμετώπιση τους.

Επισημάνθηκαν και αναπτύχθηκαν προβληματισμοί και θέσεις, για τις δρομολογημένες ήδη κυβερνητικές επιλογές της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας και του νερού, με ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα της κατασκευής και λειτουργίας του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων στο Μονοδέντρι και την ανακύκλωση, καθώς και της νέας οργάνωσης των υπηρεσιών ύδρευσης και αποχέτευσης, αφού, ως γνωστόν, μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να αποφασίσει την ανάπτυξη της Δ.Ε.Υ.Α. Αγρινίου σε όλο τον καλλικρατικό Δήμο ή την κατάργηση της και την ανάληψη της παροχής των παραπάνω υπηρεσιών από τον Δήμο Αγρινίου.
Συζητήθηκαν επίσης τα ζητήματα που αφορούν τις υπόλοιπες αυτοδιοικητικές δομές, καθώς και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή στο Δημοτικό Πάρκο του Αγρινίου.
Τις επόμενες μέρες ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συνέλευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και μέλη της, θα επιδιώξουν συναντήσεις και με τους άλλους τρεις συλλόγους των υπαλλήλων του Δήμου.

Advertisements