Παρουσίαση στο Αγρίνιο του νέου βιβλίου της Γιώτας Γουβέλη


«Το κεντρί της πεταλούδας»Οι Εκδόσεις «Διόπτρα» και το βιβλιοπωλείο «Η λέσχη του βιβλίου» Αλεξάνδρας Μοσχονά, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012, στις 19.00 μ.μ. στο χώρο του βιβλιοπωλείου (Αναστασιάδη 2, Αγρίνιο) θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο της Γιώτας Γουβέλη «Το κεντρί της πεταλούδας».
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Φραντζέσκα Ιωαννίδη.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Μαρία Αγγέλη, Φιλόλογος.
Κεντρική ιδέα βιβλίου
Τρεις γυναίκες και ο μοιραίος άντρας που σημάδεψε τις ζωές τους. Όταν η πεταλούδα τινάζει τα φτερά της, τα πανιά της μοίρας φουσκώνουν.
Συνοπτική περιγραφή βιβλίου
Η σύζυγος, η αδερφή, η ερωμένη… Τρεις γυναίκες στα άκρα.
Τον Ιούλιο του 2005 ένας μυστηριώδης φόνος θα αφήσει τη χαρακιά του σε μια κλειστή κοινωνία. Τα κίνητρά του βρίσκονται στο παρελθόν τριών γυναικών, βαθιά κρυμμένα όσο κι οι ψυχές τους…
Η δεκαοχτάχρονη Σόνια, σαγηνευμένη από τις υποσχέσεις του νεαρού Σπύρου, ζει ένα φλογερό έρωτα. Αναπάντεχα, η δεσποτική μητέρα του Σπύρου επισκέπτεται το σπίτι της Σόνιας με μια πρόταση που φέρνει αναστάτωση και πόνο. Η ασυγχώρητη προδοσία αναγκάζει τη Σόνια να φύγει μακριά στην Αθήνα για να μην καταστρέψει δύο οικογένειες. Όμως η μοίρα δεν ξεγελιέται και θα περιμένει υπομονετικά τα χρόνια να περάσουν για να ολοκληρώσει το σχέδιό της.
Σόνια, Φωτεινή, Καίτη… Τρεις γυναίκες αποφασισμένες.
Στο νέο συγκλονιστικό βιβλίο της Γιώτας Γουβέλη, υφαίνονται ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι κομμάτια της δικής σου ζωής.
Βιογραφικό
Γιώτα ΓουβέληΗ Γιώτα Ν. Γουβέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στο χώρο της εκπαίδευσης και σε πολυεθνικές εταιρείες επικοινωνίας, ως υπεύθυνη μέσων μαζικής ενημέρωσης. Έχει τρία παιδιά και ζει με την οικογένειά της στην Αθήνα. Τα πρώτα της βιβλία «Η μουσική του κόσμου» και «Το σκίτσο» έτυχαν θερμής υποδοχής από αναγνώστες και κριτικούς.